Horeca

De Catering commissie:

Onder leiding van Elverina zorgen de leden van deze commissie op vrijwillige basis dat de kantine bemand en geopend is. Voornamelijk in de weekenden is dit vaste prik. Gezellig samen zijn met verantwoorde en goede zorg voor de inwendige mens. Bemanning en opening is natuurlijk wel sterk afhankelijk van het vliegweer. 

Onze kantine is geen openbare gelegenheid en met geld kan er niet worden betaald, we maken bij de GMVC gebruik van consumptiebonnen die voor leden en bezoekers te verkrijgen zijn.

Dankzij de enthousiaste medewerkers, is elk GMVC vliegfeest of samenkomst een fijne gelegenheid om met elkaar te genieten van onze modelvliegsport waarbij eten en drinken het plaatje compleet maken.

We beschikken over een fantastische plek in het Bentwoud en een fijne terrasmogelijkheid om buiten, naar het zuiden gericht de verrichtingen van de clubleden te bekijken en van te  genieten. 

Verwacht daar geen terras bediening, zelf halen en opruimen is er wel de regel. 😊

Mede ter voorkoming van achtergebleven glas, blik of vuil op het veld is het nuttigen van consumpties daar dan ook verboden. 

Vrijwilligers worden niet graag gezien of aangesproken als personeel, zoals de bestellers niet gezien worden als klant, leuke samenwerking is ook hier van groot belang, schoon houden en afval zelf in de daarvoor bedoelde bak doen is wat we van een ieder verwachten.

Met vriendelijke groet,

Elverina Spek,catering@gmvc.nl