Modelvliegclub GMVC

De GMVC is een regionale modelvliegsportvereniging in het Groene Hart van Zuid-Holland. Wij beschikken over een vliegveldje met een clubhuis aan de noord-oostelijke rand van het recreatiegebied Bentwoud, op het grondgebied van Waddinxveen, even buiten Boskoop. De vereniging is opgericht in 1976 en telt momenteel 200+ leden. Daarmee behoren wij tot de grotere modelvliegsportverenigingen van Nederland.

Welkom op de nieuwe GMVC modelvliegsport website 

Vanaf 27 januari hebben we de vertrouwde, oude site met deze vervangen. Het oogt nu nog kaal en summier, nog even wel.  In vergelijking met de oude in tientallen jaren opgebouwde site beschikt deze over moderne mogelijkheden.  

Alle bestuurders ook die van de diverse commissies kunnen nu zonder tussenkomst van de webmaster mededelingen, foto’s e.d. posten. De wens van het bestuur om zoals de club heden ten dage functioneert onder het motto “Met elkaar, voor elkaar” ook vorm te geven in ons uithangbord op het web kan nu werkelijkheid worden.  

De GMVC zijn we met elkaar, de actieve leden die niet alleen bezig zijn met hun hobby/sport maar ook het belang van de vereniging dienen bepalen met elkaar het succes van het geheel. 

Ik adviseer de bezoeker en onze leden in het bijzonder, regelmatig naar deze plek op het net terug te keren, om te zien hoe het zich hier ontwikkeld.  

Een bezoek hier, ook op locatie, warm aanbevolen!  

Met vriendelijke groet,

Piet Plomp

voorzitter GMVC