Onze commissies

Zoals bij elke vereniging zijn bij de GMVC vrijwilligers ook van onschatbare waarde voor de club. Bij de GMVC zijn deze vrijwillgiers ondergebracht in commissies, Commissies bestaan uit groepen vrijwilligers die verantwoordelijk zijn voor specifieke taken binnen de club, zoals evenementen, veiligheid, catering, onderhoud, schoonmaak, etc. Het werk dat deze vrijwilligers doen, is van onschatbare waarde voor de club en haar leden. Zonder hun inzet zou de club niet kunnen bestaan en zou er geen vliegeniergemeenschap zijn om van te genieten.

Veldcommissie
Een modelvliegveld kan natuurlijk niet zonder een veld- en maaicommissie.
Deze commissie is verantwoordelijk voor het onderhoud en de verzorging van het vliegveld en de omliggende gebieden, inclusief het maaien van het gras en het onderhouden van de start- en landingsbanen.

Evenementencommissie
De evenementencommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van wedstrijden, vliegdagen, demo’s en andere evenementen. Ze stellen de regels op voor wedstrijden, verzorgen de prijzen en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt tijdens het evenement. Dit gaat vaak gepaard met de vrijwiligers van onze cateringcommissie zodat niemand iets te kort komt tijdens het evenement.

Cateringcommissie
De cateringcommissie is verantwoordelijk voor de catering tijdens evenementen en vliegdagen. Ze zorgen voor de drankjes en snacks die aanwezig zijn en zorgen ervoor dat er voldoende eten is voor de leden en gasten van de club. De cateringcommissie zorgt tevens voor de sfeer tijdens vliegdagen en evenementen. Het is belangrijk dat de leden en gasten zich welkom voelen en tussen de vluchten door hun vlieg en bouwervaringen kunnen delen onder het genot van een hapje en een drankje.

Veiligheidscommissie
De veiligheidscommissie is verantwoordelijk voor het handhaven van de veiligheid van onze club en haar leden. Ze zorgen ervoor dat alle leden zich houden aan de veiligheidsregels, ze geven veiligheidsinstructies en vliegles en proberen met raad en daad om ongelukken te voorkomen.

Locatie & opstal commissie
De locatie & opstal commissie zorgt voor het onderhoud van het clubhuis en omgeving, ze zorgen ervoor dat de faciliteiten van de club in goede staat verkeren en onderhouden worden. Tevens worden grotere klussen door de onderhoudscommissie opgeschreven en tijdens een van onze jaarlijkse klusdagen beschikbaar gesteld aan de aanwezige clubleden zodat het gezamenlijk aangepakt kan worden.

Schoonmaakcommissie
De schoonmaakcommissie is verantwoordelijk voor het schoonhouden van de faciliteiten van de club, zoals het clubhuis, de toiletten en de prullenbakken. De schoonmaakcommissie is van groot belang voor de hygiëne en veiligheid van de club. Ze zorgen ervoor dat alle faciliteiten schoon en netjes blijven, zodat leden en gasten veilig en comfortabel kunnen genieten van de club. Daarnaast dragen ze bij aan het behoud van de faciliteiten en de uitstraling van onze club.