Evenementen en samenkomsten

Gebeurtenissen die vaak in samenwerking met de vrouwen en mannen van de Catering commissie zorgen voor de verbinding tussen leden van onze vereniging en in sommige gevallen ook gasten en bezoekers. Het plezier van de modelvliegsport vieren, vaak met een thema waarbij een bepaalde groep of soort modellen de aandacht van de dag krijgt.

Evenementen zijn in principe alleen voor GMVC leden en familie georganiseerd. Bezoek dat uit interesse komt kijken is altijd welkom.
Zichtbaar aangegeven in de kalender, zijn er evenementen waarbij ervaren vliegvrienden van andere verenigingen uit binnen- en buitenland welkom zijn om mee te doen.,

Wil je als Gastvlieger aan een evenement deelnemen, dien je het gastvlieger formulier van deze site, te downloaden, in te vullen en op onderstaand adres aan te melden.

De leden van deze commissie zijn bij de grotere evenementen te klein in aantal, en hopen dan ook bij op extra hulp vanuit de vereniging, ben je daartoe bereid, gaarne op onderstaand adres aanmelden.

Altijd maar met name bij evenementen, neemt de Veiligheid de belangrijkste plek in, daartoe dienen de aanwijzingen van deze commissie leden, herkenbaar aan een gekleurd hesje, stipt te worden opgevolgd.

Bij de GMVC doen we bij voorkeur alles met elkaar en zo maken we tezamen mooie “Memories”.

Warm aanbevolen,

Deze commissie staat onder leiding van Wilko Spek

evenementen@gmvc.nl